Ramen en deuren van hoge kwaliteit voor nieuwbouw en renovatie

Isolatie op topniveau

Een goede isolatie zorgt voor minder geluidsoverlast en voor minder last van kou in de winter. Thuis in de kou zitten omdat de ramen niet goed geïsoleerd zijn, is erg onaangenaam. Gelukkig ben je met onze ramen en deuren voorbereid op een koude winter. De ramen zijn zo ontworpen, dat de kou geen kans krijgt en dat je de verwarming dus ook niet heel hoog hoeft te zetten. Dit zorgt weer voor lagere stookkosten en levert je voordeel op in je portemonnee. Isolatie is een belangrijk, vaak onzichtbaar onderdeel, van de productie van ramen en deuren.

Toch is isolatie uitermate belangrijk. Bij ramen zijn niet alleen de kozijnen van doorslaggevend belang bij de isolatie, ook het type glas speelt een rol. Door bijvoorbeeld driedubbel isolatieglas ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk kijken we dan direct naar de perfecte aansluiting met het kozijn.

Stijlvolle ramen & deuren

Ramen en deuren zijn essentieel als het gaat om nieuwbouw en renovatie. Een voordeur is valt op als je voor een huis staat. Bovendien wil je ook goed beveiligd zijn als je thuis bent. Deuren en ramen die goed op slot gaan, zijn geen overbodige luxe.

Met mooie en sfeervolle deuren en ramen, ziet je huis er al gelijk stijlvol uit. Het is dan ook een plezier om weer naar huis te gaan of om mensen uit te nodigen als je een spetterende entree wilt maken. Door te kunnen kiezen uit verschillende kleuren en designs, is de perfecte deur of het perfecte stel ramen dichterbij dan je denkt.

Wat kan je van onze ramen en deuren voor nieuwbouw en renovatie verwachten?

Duurzaam en lange levensduur

Wanneer jij je droomdeur en de perfecte ramen hebt gevonden, wil je niet na twee jaar alweer een nieuwe deur of ramen moeten aanschaffen.

Het scheelt dat je dan een goede aankoop hebt gedaan waarbij je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Je kan lang genieten van je deuren en ramen en dit geeft veel plezier.

Gemaakt voor jouw veiligheid

De deuren en ramen worden voor jou zo gemaakt, dat je geen zorgen hoeft te hebben over jouw veiligheid. Alleen de beste beveiliging voldoet, zodat inbrekers niet bij jouw huis in de buurt komen.

Een gevoel van veiligheid is noodzakelijk om rustig en relaxed te kunnen wonen. Ook ramen hebben tegenwoordig zeer betrouwbare sloten waardoor je altijd verzekerd kunt zijn van een veilig gevoel.

Altijd een kleur die past

Hoe vind je een deur die precies past bij de steen van je buitenmuur? En is het de kleur waar je al tijden naar op zoek was?

Je kunt uit diverse kleuren kiezen. Het kleurenaanbod is bijzonder groot, waardoor je ongetwijfeld de kleur vindt die jij graag wilt. Samen met jou kijken we naar de beste optie.

Makkelijk te onderhouden

Niet alle deuren en ramen kunnen even goed schoon worden gehouden. Het is fijn als je deuren en ramen hebt die je goed kunt onderhouden. Dit maakt schoonmaken makkelijker en effectiever én de deuren en ramen zullen langer mee gaan.

Bovendien hoef je ook niet bang te zijn dat de kleuren zullen veranderen. De ramen en deuren zijn namelijk kleurvast. Dit geldt voor nieuwbouw en bij renovatie.

vrijblijvend advies van onze experts

Ons team helpt jou graag bij de keuze van de juiste deuren en ramen voor je nieuwbouwwoning of wanneer je je huis wilt renoveren. Een nieuw huis laten bouwen of een renovatie is een lang proces waarbij veel komt kijken. Het is dan een hele geruststelling als je kunt vertrouwen op experts die jarenlange ervaring hebben in het ontwerpen van goed geïsoleerde, precies op maat gemaakte deuren en ramen van het beste materiaal. Bij vragen of voor advies kun je contact opnemen via onze contactpagina.