hoogwaardige rolluiken voor thuis of kantoor

Extra gevoel van veiligheid

Rolluiken kunnen ontzettend effectief zijn als het gaat om bescherming tegen de felle zon. Het is niet prettig als je binnen of buiten werkt en je hebt te maken met verblinding door de zon. Daarom is zonwering die bevestigd is aan aluminium kozijnen een ideale oplossing tegen de felle zon. De zonwering kan eenvoudig aan de kozijnen worden bevestigd waardoor deze met elkaar verbonden zijn aan de muur boven de ramen.

Rolluiken zijn erg praktisch, stevig en matchen vaak goed met de rest van je woning. Je kan kiezen voor witte rolluiken of rolluiken in een andere bijpassende kleur. Een rolluik gaat verticaal naar beneden voor een deur of raam of een andere soort opening voor een gebouw. Rolluiken geven je, naast bescherming tegen de zon, ook een extra gevoel van veiligheid en dienen ook als isolatie tegen kou in de winter. Kortom, een rolluik is een praktische en stijlvolle oplossing voor bescherming tegen de zon, kou en tegen eventuele inbraken.

handmatig of elektrisch bedienen

Rolluiken zijn erg sterk en gaan erg lang mee. Daarom zijn rolluiken bij veel mensen erg populair. Je kan een ruimte zelfs helemaal donker maken met een rolluik. Je hebt bij rolluiken twee verschillende soorten rolluiken, namelijk voorzetrolluiken en inbouwrolluiken. Voorzetrolluiken hebben een kast die aan de gevel wordt bevestigd. Deze kast is zichtbaar. Dat is niet het geval bij een inbouwrolluik. Daar wordt het rolluik in de gevel verwerkt en is de kast, ook wel behuizing genoemd, niet zichtbaar. Voorzetrolluiken zijn ideaal als je vooral een goede isolatie wilt.

Rolluiken kun je handmatig bedienen of elektrisch. Het voordeel van het elektrisch bedienen van rolluiken is dat de rolluiken niet kapot kunnen gaan door het verkeerd bedienen dat vaak wel gebeurt bij het handmatig bedienen. Een ander voordeel van het elektrisch bedienen van rolluiken is dat je ze automatisch kunt instellen en dat ze zich aanpassen aan de weersomstandigheden. Zo gaan de luiken bijvoorbeeld zelf omhoog als het gaat regenen en gaan ze automatisch omlaag als de zon te fel wordt. Erg handig dat je hier zelf niet meer om hoeft te denken. Je kunt ze ook nog zelf met een schakelaar bedienen, zodat je precies op elk moment kan beslissen wat je het liefste hebt.

wat voor verschillende soorten rolluik stijlen kan ik kiezen?

Maak gebruik van een kleurenwaaier

Als je besluit een rolluik aan te schaffen, dan kun je kiezen uit talloze kleuren. Hierbij kan je het beste kijken naar de buitenmuur van je huis en welke kleur daar het beste bij past. Mocht je er niet uitkomen welke kleur het beste bij je huis zou passen, dan kan je ook aan de hand van een kleurenwaaier besluiten welke kleur matcht.

Diverse soorten uitvoeringen

Met rolluiken kun je alle kanten op. Je kan ze laten bevestigen aan je huis, maar ook voor bedrijfsgebouwen kunnen ze prima dienst doen. Het is maar net waar je ze het beste kunt gebruiken.

Keuze uit verschillende glanssoorten

Daarnaast kun je kiezen voor hoogglans, zijdeglans, mat en nog andere uitvoeringen. Soms past een bepaalde uitvoering veel beter bij een woning dan een andere uitvoering. Ook dit is een kwestie van smaak. Onze experts helpen je graag bij het uitkiezen van het rolluik dat bij jouw woning of bedrijf past. Ook wordt er gepraat over welke soort rolluik het meest geschikt is.

Onze professionals staan voor je klaar

Om een goed en duidelijk overzicht te krijgen van het rolluik, kan je om een offerte vragen. Zo krijg je gelijk een beeld van de kosten en kan je ook financieel inschatten wat er wel of niet haalbaar is. Onze professionals helpen je graag bij de keuze en zorgen ervoor dat de rolluiken bij jou thuis perfect worden geïnstalleerd zodat je er nog jarenlang plezier van hebt.

vrijblijvend advies van onze experts

Ons team helpt jou graag bij de keuze van de juiste rolluik voor je nieuwbouwwoning of wanneer je je huis wilt renoveren. Een nieuw huis laten bouwen of een renovatie is een lang proces waarbij veel komt kijken. Het is dan een hele geruststelling als je kunt vertrouwen op experts die jarenlange ervaring hebben in het ontwerpen van goed zonwerende, precies op maat gemaakte rolluiken van het beste materiaal. Bij vragen of voor advies kun je contact opnemen via onze contactpagina.