Vouwdeuren maken jouw huis stijlvol en praktisch

Meer ruimte met vouwdeuren

Vouwdeuren zijn tegenwoordig helemaal ‘in’. Vouwdeuren lijken op het eerste gezicht op schuifwanden, maar bij vouwdeuren ontbreekt een vast gedeelte. Hierdoor is de opening bij vouwdeuren veel groter dan bij schuifwanden. Het is dus mogelijk een ruime doorgang te creëren naar het terras of naar de tuin. In de zomer kan het bij aangename temperaturen een luxe zijn.

Bij bijvoorbeeld tuinfeestjes maak je de ruimte opeens een stuk groter. Dat is wel zo prettig en praktisch. In de winter zijn vouwdeuren ook ideaal. Doordat de deuren optimaal geïsoleerd zijn, blijft het in de winter binnen lekker warm en kan je in de zomer juist genieten van de frisse lucht.

verschillende soorten kleuren

Je kan uit een groot kleurenpalet kiezen als het gaat om de kleur van de vouwdeuren. Het is een voordeel dat je de kleur van je vouwdeur zelf kan bepalen. Je kan dan namelijk goed bepalen of de kleur van de vouwdeuren wel bij de kleur van de muren past. Soms is de keuze niet altijd makkelijk en duurt het even voor je de juiste kleur hebt gevonden.

Als je de kleur gevonden hebt, is het erg fijn dat je de vouwdeuren daarna niet meer opnieuw hoeft te schilderen na enige tijd. De kleur van de vouwdeuren blijft erg lang goed en dit zorgt voor veel gemak. Je hoeft geen tijd te steken in het opnieuw schilderen en je bespaart tegelijkertijd veel kosten.

Wat kan je van onze aluminium vouwdeuren verwachten?

Veel natuurlijk licht in huis

Als je houdt van veel licht in je huis overdag, dan zijn vouwdeuren erg geschikt. Doordat de deuren van glas zijn, komt er veel licht van buiten naar binnen. Hierdoor kan je onbeperkt en gratis genieten van de zonnestralen die naar binnen schijnen.

Ook als je een bureau in je kamer hebt staan, dan is het prettig om met veel lichtinval te kunnen werken. Zo hoef je dan geen lampen overdag aan te doen en bespaar je onnodige stroomkosten.

Goede isolatie tegen wind

Daarnaast heb je ook geen last van wind in huis die van buiten komt. Je kent het vast wel, wind die door kleine kieren je huis binnenkomt. Het kan dan in de woon-of slaapkamer toch erg koud aanvoelen terwijl je de verwarming aan hebt staan.

Doordat de vouwdeuren zeer zorgvuldig worden gemonteerd, ben je verzekerd van een goede isolatie tegen wind. Er zijn vele voordelen op te noemen voor het gebruik van vouwdeuren.

Tijdloos en past bij elk interieur

Vouwdeuren zijn minimalistisch en gemaakt van sterk materiaal. Tegelijkertijd zijn de deuren duurzaam en zijn ze vormvast én kleurvast.

Dat is erg prettig, want je hoeft niet na een paar jaar nieuwe deuren te laten vervangen. Dit betekent ook dat je dus niet na een tijd de deuren opnieuw hoeft te verven. Dit scheelt enorm veel tijd, energie en andere kosten.

Krachtige sloten en sluitingen

Over de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken. De sloten en sluitingen van de deuren zijn van de hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat de inbrekers op afstand blijven.

De sloten voldoen aan het keurmerk van de politie en daardoor weet je zeker dat de sloten hun werk goed doen. Een avond alleen thuis zijn, voelt dan een stuk aangenamer.

vrijblijvend advies van onze experts

Wij hebben veel ervaring in het plaatsen van vouwdeuren, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Nadat de keuze door jou is gemaakt, worden de vouwdeuren professioneel bij jou thuis geplaatst. Wil je graag in jouw kantoorruimte vouwdeuren?

Ook dat is natuurlijk mogelijk. Er zijn vele verschillende mogelijkheden als het gaat om het plaatsen van vouwdeuren. Bij vragen of voor advies kun je het beste contact opnemen via de telefoon of de e-mail. Je wordt dan zo snel mogelijk geholpen. Vouwdeuren bieden gemak en comfort en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. De wensen van jou als klant nemen wij graag ter harte.