Schuifpuien zijn niet alleen charmant maar ook praktisch

geen verloren ruimte in huis

Als je graag je ruimte zo efficiënt mogelijk wilt indelen dan kijk je bijvoorbeeld naar de indeling van de meubels. Ook sta je waarschijnlijk stil bij de keuze van de plaatsing van de lampen. Wanneer je de lamp in een donkere hoek zet, kan deze de ruimte zelfs groter doen laten lijken, vooral als je de lamp en het licht naar het plafond laat wijzen. Om meer licht van buiten in de kamer te laten vallen, kan je bijvoorbeeld meubels verplaatsen waardoor meer licht naar binnen valt. Toch is dit niet in ieder huis aan de orde.

Gelukkig zijn er meerdere manieren om een ideale lichtinval in je woon-of slaapkamer te creëren. Door een schuifpui te laten installeren, heb je eigenlijk alles in één keer opgelost. Je hebt veel meer lichtinval in huis, je kan je meubels plaatsen hoe je deze het liefst in je kamer hebt staan én je hebt geen verloren ruimte in huis. De schuifpui is de wand die er sowieso al zou zijn, dus aan ruimte verlies je niks. Tegelijkertijd win je veel met meer licht in huis, een comfortabele doorgang naar je tuin en meer sfeer in bijvoorbeeld je woonkamer. Waar wacht je nog op?

de voordelen van schuifpuien

Schuifpuien zijn ontzettend praktisch en zien er daarnaast ook nog eens mooi uit. Je geeft je woning een charmante look waarbij je het zicht op de tuin tegelijkertijd vergroot. Er zijn diverse soorten schuifpuien en je kunt er verzekerd van zijn dat ze duurzaam en vormvast zijn. De ontwerpen van de schuifpuien zijn bijzonder elegant doordat ze slank zijn en mooi bij de rest van de woning passen. Bovendien zijn er nog veel meer voordelen te noemen voor het gebruik van schuifpuien.

Wat betreft geluid en isolatie, kan je ook daar met een gerust hart op vertrouwen als het gaat om een schuifpui. Een schuifpui maakt nauwelijks geluid als je deze open of dicht doet en dit komt door gelagerde wielen. Het is belangrijk dat een schuifpui zonder veel moeite open-en dichtgemaakt kan worden.

Wat kan je van onze aluminium schuifpuien verwachten?

Genieten van de zon op elk moment van de dag

Schuifpuien bestaan relatief lang en worden in vele huishoudens geïnstalleerd. Voor huizenbezitters met een tuin is een schuifpui een grote luxe. Door de grote glasoppervlakte komt er heel veel licht in de ruimte binnen. Dit is erg prettig in de zomer en in de winter. Het is heerlijk als je in de zomer binnen zit en kunt genieten van de vroege ochtendzon.

Pak in elk seizoen zonnestralen mee

Of als je alleen in de middag of de avond je zon in huis hebt, is het wel zo gezellig dat je nog een glimp van de zonnestralen kunt meepakken. Als het buiten koud is, kun je dus in alle seizoenen nog steeds lekker genieten van de zon. Een schuifpui is niet voor niets erg populair!

Schuift makkelijk open

Ook voor oudere mensen die wat minder te been zijn, is het noodzakelijk dat de schuifpui zelf opengemaakt kan worden. Hier wordt bij de productie zeker rekening mee gehouden. Daarnaast bevat de schuifpui driedubbel isolatieglas, waardoor je verzekerd bent van goede isolatie.

Krachtige sloten en sluitingen

Over de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken. De sloten en sluitingen van de deuren zijn van de hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat de inbrekers op afstand blijven. De sloten voldoen aan het keurmerk van de politie en daardoor weet je zeker dat de sloten hun werk goed doen. Een avond alleen thuis zijn, voelt dan een stuk aangenamer.

installatie door onze professionals

Hoe kies je de perfecte kleur schuifpui? Schuifpuien zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Van tevoren is het verstandig even de tijd te nemen om een bijpassende kleur te kiezen. De kleur van de schuifpui is voor lange tijd bepalend. Je hoeft de schuifpui namelijk niet of nauwelijks in een periode van jaren opnieuw te schilderen. Dit geeft het voordeel dat je tijd, kosten en energie bespaart, tegelijkertijd kan het een lichte druk geven om de juiste kleur te kiezen. Toch hoef je je daarvoor geen zorgen te maken.

Onze professionals geven je graag advies bij het maken van de keuze en komen bovendien persoonlijk bij je langs voor de installatie. Zij zorgen dat de schuifpui veilig is in gebruik en dat je optimaal kunt genieten. Isolerend glas, geen insecten meer in huis met een bijpassende hor en veel meer licht en zicht. Kortom, een schuifpui heeft ontzettend veel voordelen en zorgt voor ultiem woonplezier.